Klantobsessie leidt vaak tot heldere plannen en mooie resultaten. En: tot prachtige aanbevelingen, waarvoor wij zeer dankbaar zijn! Hier een paar aanbevelingen van onze gewaardeerde klanten:

 

citizenM

"citizenM heeft Clear Value ingeschakeld in onze zoektocht naar een goed presterend Customer Data Platform (CDP) dat citizenM zou kunnen installeren om de volgende fasen van onze customer journey tot leven te brengen. Clear Value's rol was die van een onafhankelijke consultant die samenwerkte met Accenture en relevante stakeholders in het proces.

De diepgaande kennis en het professionalisme van Clear Value op het gebied van CDP/CRM hebben er in belangrijke mate toe bijgedragen dat we een zeer krachtige en doelgerichte CDP-oplossing hebben gekozen en geïmplementeerd. Frans en zijn team zijn zeer bekwaam, zeer professioneel en ik zou ze ten zeerste aanbevelen.

Kamera Express

"Bij Kamera Express heb ik voor de tweede keer met veel plezier met Frans samengewerkt. Frans heeft in een kort en efficiënt traject een afgestemde CRM visie neergelegd voor Kamera Express. Hierbij is hij vanuit de verschillende systemen, klantgegevensbronnen en teambehoeften op zoek gegaan naar de oplossing die het beste bij Kamera Express paste in deze fase van groei. Door een grondige analyse van de huidige status en het in kaart brengen van het toekomstige ideaal rondom Customer Intimacy, werd een duidelijk hiaat zichtbaar. Door een werkbaar plan van aanpak te hebben en de stakeholders te betrekken tijdens dit project, was het resultaat dat we niet alleen een gedragen en eenduidig idee hadden van wat ons te doen stond, maar ook een pragmatisch plan van aanpak."
-Daniel van Dijkman, Kamera Express

Roompot Groep

"Ik heb de samenwerking met Frans Melenhorst (Clear Value) als zeer professioneel en deskundig ervaren. Houdt continu de voortgang van het project in de gaten, escaleert indien nodig en is inhoudelijk sterk op het gebied van klantgegevens. Daarnaast zeer prettige communicatie, te allen tijde bereikbaar en flexibel. Kortom: zeer prettige samenwerking en zal Frans zeker aanbevelen als PM voor data-gerelateerde projecten."
-Bjorn Quartel, Roompot Groep

PLUS Kleinhandel

"Met Frans haal je een professional in huis die kan terugvallen op een enorm netwerk in dit domein. Hij is rustig, houdt overzicht en komt snel tot de kern van de zaak. Hij houdt in complexe projecten rekening met alle stakeholders.

Kortom, een zeer sterke projectmanager."

-Tamara Smith-Zonneveld, PLUS Retail