Niet elk bedrijf heeft de ervaring of de middelen om de overgang te maken

Uit ervaring weten we dat onze cliënten het op prijs stellen dat we niet alleen pragmatische plannen en platforms leveren om hun doelstellingen te ondersteunen, maar ook praktische ervaring om onze plannen uit te voeren. Dat is ook waar onze waarde ligt: niet in het vertellen van verhalen, maar in het maken en uitvoeren van praktische plannen.

En: wanneer we klaar zijn, zullen we zijn klaar. Wij factureren de tijd die wij hebben gebruikt en de waarde die wij hebben geleverd; wij factureren niet in weken of maanden, maar in uren. Ook factureren wij niet vooraf op basis van schattingen, maar achteraf op basis van feiten.

Vier manieren om je plannen te realiseren

Wij bieden onze ervaring aan in deze vier rollen:

  • Projectbeheer (bv. voor CDP-platformselectie)
  • Programmamanagement (bv. voor digitale transformatie)
  • Interim-management van uw afdeling
  • Interim-expertise (bv. CDP-succesbeheer, gegevensanalyse, dashboarding)

Workshops, webinars: alles om onze kennis met u te delen.

Beslissen om te investeren in bijvoorbeeld een datamanagement oplossing kan een grote stap zijn; in de manier van werken en in het budget. Daarom bieden wij sparring sessies of pre-purchase workshops aan om onze ervaring met u te delen. Zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Daarnaast delen we als spreker in het openbaar ook graag onze ideeën en ervaringen. Zowel op podia als in online webinars. Alles om onze gedachten en ervaringen te delen over het werkelijk integreren van uw klanten in de belangrijkste processen en dashboards van uw bedrijf.

Een workshop voor de aankoop?

Laat u beter informeren en leer van onze ervaring. Neem contact met ons op voor mogelijkheden om een CDP sparringssessie met u te plannen, een workshop voorafgaand aan de aankoop of een andere vorm om onze ervaringen met u te delen.

Contacteer ons vandaag

Bel, mail of bericht ons voor meer informatie.

Neem contact op met