Ervaren, onafhankelijke partner in CDP-selectie en -implementatie

Adapt Clear Value is een ervaren Europese partner van het Customer Data Platform Institute (CDPI). Wij hebben meer dan 7 jaar ervaring in het selecteren van de best passende CDP voor elk individueel bedrijf. Wij hebben regelmatig contact met alle CDP-leveranciers met een Europese aanwezigheid en met klanten van CDP-leveranciers. Wij doen dit om er zeker van te zijn dat wij per leverancier een volledig en correct beeld hebben van de leveranciers, van onze eigen ervaring en van de ervaring van de klanten van de leverancier.

Hieronder vindt u de CDP-leveranciers met een aanwezigheid in Europa. Dit is een groep van ongeveer 80 CDP's die gevestigd zijn in EMEA of die deels uit Amerika of de APAC-regio komen en de EMEA-markt bedienen. Tijdens elk selectieproces werken we onze informatie bij en controleren we of er relevante oplossingen zijn die op uw longlist of shortlist zouden moeten staan. Neem contact met ons op als u vragen hebt over een CDP-oplossing die hier niet is vermeld.

Als je eerst wilt weten wat een CDP is, dan klik hier.

Overzicht CDP-oplossingen

Filter:
Industrie: Alles
  • Alles
Bedrijf: Alles
  • Alles
CDP Type: Alles
  • Alles

Acquia

Verenig alle gegevens in een enkel, persistent klantrecord dat beschikbaar is via UI en API om als basis te dienen voor alle inzichten en acties. Klik hier voor meer informatie over Acquia Customer Data Platform.

ActionIQ

Een moderne oplossing voor gegevensbeheer die is gebouwd om mee te schalen met uw bedrijf. Traditionele datasystemen kunnen de moderne bedrijfseisen niet bijhouden, en marketingclouds kunnen niet worden geschaald naar de moderne data-eisen. ActionIQ combineert mogelijkheden voor klantinformatie en -ervaring binnen één enkel platform om uw hele organisatie/bedrijf te versterken.

Meer informatie

Adabra

Adabra is een in Italië gebaseerd marketingautomatiserings- en personalisatieplatform om unieke en op maat gemaakte ervaringen voor elke gebruiker te creëren via alle kanalen.

Adabra

Adobe Real-Time CDP

Mensen- en accountprofielen in realtime samenvoegen en activeren. Verzamel, normaliseer en verenig alle bekende en onbekende individuele gegevens en bedrijfsgegevens in robuuste, realtime personen- en accountprofielen waarmee B2C- en B2B-marketeers gepersonaliseerde ervaringen kunnen bieden via elk kanaal, op schaal.

Meer informatie

Advalo

Advalo is een in Frankrijk gebaseerde oplossing. Het Advalo-platform speelt niet alleen zijn rol als CDP, maar maakt ook gebruik van kunstmatige intelligentie en meer dan 50 innovatieve voorspellende modellen om de consument op alle contactpunten aan te spreken met gepersonaliseerde boodschappen die beantwoorden aan zijn wensen en behoeften.

Advalo

Amperity

Amperity is de Enterprise CDP voor Customer-Centric Brands. (Momenteel wordt alleen Noord-Amerika bediend.) Hoe zou u uw bedrijf anders leiden als u uw klantgegevens zinvol kon gebruiken? Hoe zouden meting en activering eruit zien als u wist dat elk profiel dat u hebt, volledig en nauwkeurig is? Er zijn duizenden opties voor identiteitsresolutie, van legacy-oplossingen tot nieuwkomers, maar niemand had het voor elkaar gekregen - dus hebben we een geheel nieuwe manier uitgevonden om het te doen.

Aptania

Web analytics, Lead generatie, Digitale Marketing en CRM voor B2B en B2C. Aptania is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk.

Aptania

Aqfer

Aqfer is een open en pluggable benadering van CDP; een speciaal gebouwde SaaS om de big data marketing uitdagingen van vandaag op te lossen. Onze focus ligt op het helpen van bureaus, MSP's en systeemintegrators bij het behalen van deze bedrijfsresultaten. Wij zijn pioniers in serverless computing voor de Big Data Marketing Challenge. De aqfer MDP is een data / technologie agnostische SaaS-oplossing voor big marketing data. Door het efficiënt en kosteneffectief opnemen en harmoniseren van ruwe 1e, 2e en 3e partij data op het moment dat het binnenkomt, maakt de aqfer MDP data snel beschikbaar voor attributie, segmentatie, visualisatie, inzichten en activering met behulp van elke tool.

Audiens

Wij onthullen fascinerende inzichten in uw Shopify data en leveren eenvoudig te implementeren aanbevelingen om LTV te verbeteren en CAC te verlagen. Audiens is gevestigd in Italië.

Audiens

Bloomreach (Exponea)

Bloomreach CDP (voorheen Exponea Core) verzamelt gegevens uit alle mogelijke bronnen en bouwt een verenigd Single Customer View op om uw publiek te begrijpen en verborgen patronen in klantgedrag bloot te leggen.

Meer informatie

Blueconic

BlueConic is een pure-play klantgegevensplatform dat schaalbaar is voor de doelstellingen van vandaag en de ambities van morgen.

Meer informatie

Blueshift

Gepersonaliseerde omnichannel betrokkenheid aangedreven door uniforme klantgegevens. Ontdek de SmartHub CDP.

Meer informatie

Camp de Bases (Jellyfish)

Met Quintessence, een echte hub voor marketinggegevens, kunt u uw gegevens beheren en exploiteren dankzij een grafische interface die door en voor marketeers is ontworpen! Camp de Bases is onderdeel van de Webedia groep en zal worden omgedoopt tot Jellyfish. Camp de Bases is gevestigd in Frankrijk.

Capsule CRM

"Wij maken CRM eenvoudig." Capsule gelooft dat de waarde van een modern CRM ligt in de mogelijkheid om bedrijven te helpen georganiseerd te blijven, meer over hun klanten te weten, sterke relaties op te bouwen en verkoopkansen optimaal te benutten, dit alles terwijl de gebruikersinput tot een minimum wordt beperkt.

Capsule CRM

Celebrus (D4T4)

Maak direct contact met uw klanten, alsof u face-to-face verkoopt. Verzamel, contextualiseer en activeer publieksdata om gepersonaliseerde ervaringen te bieden waar klanten van houden. Doe dit met de Celebrus CDP in real-time, in elk marketingkanaal en sneller dan elke andere oplossing op de markt.

Meer informatie

Cendyn

Maak contact met uw gasten tijdens hun unieke reis. Beginnen met het maken van zin van uw gegevens en zet uw gasten in het hart van wat je doet. Cendyn biedt Starling, het volgende generatie klantendataplatform.

Meer informatie

CleverData

CleverData oplossingen en software producten gebaseerd op AI en Big Data technologieën. CleverData is gevestigd in Rusland.

CleverData

Commandantenwet CDP

Met Commanders Act Customer Data Platform kunt u de verkoop en loyaliteit verhogen door middel van zinvolle relaties met uw leads en klanten.

Meer informatie

Conjura

Conjura is de oplossing voor analyse van prestatiegegevens. Het helpt u uw gegevens te focussen en te mobiliseren om een onderscheid te maken tussen een geweldige klant en een middelmatige. Weet waar u ze kunt vinden, hoe u meer uit ze kunt halen en hoe u ze terug kunt laten komen. Conjura is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk.

Conjura

ContactLab

Hub is de functie op de Contactlab Marketing Cloud die het mogelijk maakt om al uw klantgegevens te verzamelen en te integreren op één plaats, in realtime. Hub kan eenvoudig en onmiddellijk communiceren met eCommerce sites, CRM software, kassabeheersystemen, klantendiensten, apps en andere externe systemen. ContactLab is gevestigd in Italië.

ContactLab

Cross Engage

CrossEngage is het Customer Operating System om uw klantenbestand te laten groeien tot waardevolle, individuele klantrelaties. Het biedt een naadloos geïntegreerd Customer Data Platform (CDP) en Customer Prediction Platform (CPP) dat slim gebruik maakt van de kracht van uw first-party klantgegevens met behulp van de beste in zijn klasse kunstmatige intelligentie (AI) en geautomatiseerd machinaal leren (AutoML).

Meer informatie

Custobar

Ontsluit de kracht van uw klantgegevens. Creëer een unieke klantervaring en verhoog uw omzet met Custobar, een Customer Data en Marketing Automation Platform voor omnichannel en online B2C bedrijven. Creëer multi-channel marketingcampagnes op basis van data, maak ze relevanter voor uw klanten en winstgevender voor uw bedrijf. Gebruik uw eigen klantgegevens voor gerichte marketing in plaats van volledig te vertrouwen op doelgroepen die worden aangeleverd door marketingapps en cookies van derden. GDPR-proof

Meer informatie

CustoCentrix

Versnel gegevensverzameling en e-mailtoestemming bij verkooppunten. CustoCentrix Freedelity is gevestigd in België.

CustoCentrix

DataTalks

Krijg een 360° beeld van uw klanten. Wilt u dat uw merk gerichte, zeer gepersonaliseerde koopervaringen biedt - via alle kanalen?
Bereik dat niveau van omnichannel personalisatie met de Data Talks CDP.

Meer informatie

Datatrics

Creëer gepersonaliseerde klantervaringen. Verhoog conversies met behulp van AI-technologie om marketinggegevens te verenigen, uw publiek te segmenteren en elke klant op het juiste moment met de juiste boodschap in contact te brengen.

Meer informatie

Beslis.AI

Intelligent Customer Data Platform gemakkelijk gemaakt: Decide AI biedt u een CDP om uw gegevens te centraliseren en AI-algoritmen te gebruiken om marketingcampagnes en klanten volledig geautomatiseerd te scoren. Decide.AI is in Frankrijk gevestigd.

Beslis.AI

Dengage

Activering van klantgegevens, marketingautomatisering en multichannel messaging in één enkel, schaalbaar en robuust platform.

Dengage

Easyence

Het CDP van Easyence speelt in op de uitdagingen van retailers, in een omnichannelcontext. Haar CDP speelt in op de uitdagingen van merken, in een omnichannel context. Een complete visie op promoties, online en in de winkel voor alle business teams. Easyence was vroeger bekend als Ysance. Easyence is in Frankrijk gevestigd.

Meer informatie

Emarsys (SAP)

Emarsys stelt merken over de hele wereld in staat om echt persoonlijke klantinteracties te leveren via e-mail, mobiel, sociale media en het web.

Meer informatie

Eulerian Technologieën

Eulerian Technologies is een bedrijf voor analyse en real-time optimalisatie van e-marketingactiviteiten. Het bedrijf is gespecialiseerd in webanalyse, tag management, attributiemodellering, datamanagementplatform (DMP), datagestuurde marketing, en meer. Eulerian is in Frankrijk gevestigd.

Meer informatie

Exacaster

Exacaster is een platform voor bruikbare klantgegevens voor de telecomsector. Wij helpen Telecoms en Retailers om data-gedreven beslissingen te nemen, geweldige klantervaringen te leveren en superieure groei te realiseren.

Meer informatie

Flytxt

Digitale klantenbinding door intelligente marketingautomatisering. Flytxt is in Nederland gevestigd.

Fosfa

Fosfa levert al bijna 20 jaar CDP's voor klanten als de Direct Line Group, Allianz en de Financial Times. Fosfa is in het Verenigd Koninkrijk gevestigd.

Meer informatie

Hive Marketing Wolk

Hive is een platform voor klantinzicht en -betrokkenheid. Hive verzamelt en combineert al uw klantgegevens, zodat uw berichten compliant, persoonlijk en relevant zijn. Hive is actief in Reizen, Toerisme en voor bedrijven die op abonnementen zijn gebaseerd. Hive is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie

Imagino

Met Imagino kunt u klantgegevens ontsluiten, begrijpen en activeren om al uw klanten een naadloze, gepersonaliseerde ervaring te bieden, zowel online als offline. Imagino is in Frankrijk gevestigd.

Meer informatie

Informatica

Eén cloud-platform. Elke cloud-native service die u ooit nodig zult hebben voor gegevensbeheer. Maak kennis met het eerste en meest uitgebreide AI-gebaseerde datamanagementplatform in de branche. (Voorheen Allsight CDP).

Meer informatie

InQuba

Creëer en optimaliseer de journeys waar uw klanten van houden. Met inQuba's AI-gedreven Journey Management software, is het eenvoudig om klantgegevens om te zetten in visuele paden, emotie te overlappen, en diepe inzichten te gebruiken om interventies te ontwerpen die optimaliseren voor de omzet. InQuba is een in Zuid-Afrika gevestigde leverancier.

Meer informatie

Insider

Eén platform voor geïndividualiseerde, cross-channel klantervaringen. Insider verbindt gegevens over verschillende kanalen, voorspelt toekomstig gedrag met AI en individualiseert ervaringen vanuit één platform met de snelste time-to-value.

Meer informatie

IntentHQ

De uitdaging voor Intent HQ was om de waarde op te graven die verborgen zat in een overvloed aan klantgegevens, en deze te transformeren in een datagedreven klantervaring en significante bedrijfsprestaties. En dat is precies wat we hebben gedaan. Van het opnemen van elke klantgebeurtenis en het verrijken van de gegevens tot het democratiseren van het inzicht en het injecteren van intelligentie in klantinteracties.

Meer informatie

Invenna (het gegevensbureau)

Met de Invenna Customer Data Platform krijgt u toegang tot alle kanalen en beschikt u altijd over een 360-graden klantbeeld. Invenna is onderdeel van The Data Agency, samen met Human Inference en EDM. Invenna is in Nederland gevestigd.

Meer informatie

Ireckonu - IknowU CDP

IKnowU is een Customer Data Platform (CDP) dat u alles vertelt wat u nodig heeft om gastinformatie te uitnutten en te interpreteren. Het werkt als een opslagplaats van alle geconsolideerde gastprofielen, die u vervolgens kunt aanpassen en beheren op een manier die voor u werkt. En omdat alles op één plek staat, kunt u het synchroniseren met uw externe systemen, zodat u snel toegang hebt tot uw gasteninformatie, wanneer en waar u die nodig hebt.

Meer informatie

Jahia

jCustomer is Jahia's eigen headless Customer Data Platform (CDP) engine, aangedreven door Apache Unomi. JCustomer is gebouwd door hetzelfde team dat Unomi heeft ontwikkeld. JCustomer gebruikt deze toonaangevende datamanagementtools en laat ze via ons bekroonde platform lopen, zodat u direct bruikbare klantgegevens krijgt.

Meer informatie

Journy.io

Journy is een intelligent customer data platform (CDP), gericht op het stimuleren van klantenactivatie, -adoptie, -retentie en -groei, terwijl het churn tegengaat. Journy.io is gevestigd in België.

Meer informatie

LeadBoxer

Lead- en klantinformatie. Identificeer uw meest gekwalificeerde Leads en Klanten en voeg waardevolle inzichten toe aan uw sales workflow. LeadBoxer is in Nederland gevestigd.

Meer informatie

Lytics CDP

Stop met praten tegen uw klanten. Begin met naar ze te luisteren. Maak gebruik van de kracht van first-party data om te begrijpen wat uw klanten echt willen met Lytics, het platform voor klantgegevens dat is gebouwd voor marketeers.

Meer informatie

Mastercard SessionM

SessionM integreert met ongelijksoortige systemen om het verzamelen van gegevens te versnellen en downstream marketingsystemen te versterken. Gegevens worden geordend vanuit systemen zoals: mobiele app/mobiele bestelling, e-commerce, CRM, POS-systemen en meer om één compleet, bruikbaar profiel per klant te vormen. Door machine-learning, real-time besluitvorming en de mogelijkheid om berichten, aanbiedingen of loyaliteitstactieken via elk kanaal af te leveren, zijn marketeers in staat om slimmere interacties te creëren die zorgen voor incrementeel gedrag en winst.

Meer informatie

Mediaritmiek

Het platform maakt het mogelijk om gemakkelijk uw marketing use cases te bereiken door intelligent gebruik te maken van uw gegevens voor meer efficiëntie en relevantie in uw communicatie. Mediarithmics is gevestigd in Frankrijk.

Meer informatie

Microsoft

Microsoft Dynamics 365 Customer Insights is een state of the art enterprise platform voor klantgegevens (CDP).
Het levert ongeëvenaarde klantervaringen met AI en analyses van wereldklasse.

Meer informatie

Mindbox

Verzamel klantgegevens in een enkel profiel en bouw end-to-end communicatie over alle kanalen. Mindbox is gevestigd in Rusland.

Meer informatie

mParticle

Vereenvoudig uw klantgegevens infrastructuur. Verzamel klantgegevens eenmaal via veilige API's en SDK's en verbind ze met al uw tools met mParticle's Customer Data Platform. Beheer datakwaliteit, dwing governance af, en zorg voor betere klantinteracties.

Meer informatie

Myntelligence

We hebben miljoenen mensen geholpen te vinden wat ze zochten, terwijl we de kosten daarvan optimaliseerden. Myntelligence is gevestigd in Italië.

Meer informatie

Nessie.ai

Een no-code platform gemaakt door data wetenschappers voor marketeers. Nessie verenigt data van je hele stack en voedt je campagnes. Nessie.io is gevestigd in België.

Meer informatie

NGData Intelligent Betrokkenheid Platform

Contact maken met klanten betekent zowel een diep inzicht in hen krijgen als met hen in contact treden op de meest relevante manier. Een standaard Customer Data Platform is gewoon niet genoeg. NGData is een CDP met veel functies en het meest inzichtelijke Customer DNA, terwijl real-time interactiebeheer echte één-op-één gepersonaliseerde marketing mogelijk maakt in elke fase van het klanttraject.

Meer informatie

Nominow

Nominow is een Customer Data Platfrm uit Nederland dat u in staat stelt uw klanten echt te begrijpen. Er is veel marktinformatie verspreid in uw organisatie. Maar op de een of andere manier blijft het een uitdaging om een geïntegreerd en bruikbaar inzicht te krijgen in wat uw doelgroepen bezighoudt. Nominow is ontwikkeld om dat probleem voor u op te lossen.

Meer informatie

Np6

NP6 is een Frans omnichannel marketingautomatiseringsplatform dat is ontworpen om de klantbetrokkenheid en -loyaliteit te vergroten. Vanuit één intuïtieve interface centraliseert u al uw gegevens, segmenteert u uw doelgroepen en communiceert u met uw klanten via hun favoriete kanalen: e-mail, mobiel, web, sociale netwerken, post, enz. NP6 by ChapsVision stelt u in staat om een unieke en zeer gepersonaliseerde klantervaring te creëren vanuit één enkele interface.

Meer informatie

Nummer

Datalively is de CDP van Numberly. Met de Customer Data Platform kunt u al uw first party data verzamelen: navigatiegedrag op uw website of mobiele applicaties, reacties op uw marketingcampagnes, klantenstromen en datapartnerships.

Meer informatie

OpenJaw t-Data

OpenJaw t-Data is de Customer Data Platform voor reizen die uw klantgegevens ontsluit om uw transformatie naar een klantgerichte reisretailer te versnellen. OpenJaw is gevestigd in Ierland.

Meer informatie

Optimove Relatiemarketing Hub

CRM Journeys, in kaart gebracht door AI. Snelle, promotionele, datacentrische merken kiezen Optimove om hun CRM-marketing op intelligente wijze te schalen.

Meer informatie

Oracle CX Eenheid

Breng gegevens uit alle bronnen van marketing, verkoop en service samen, evenals financiën, supply chain en HR om een enkel, dynamisch beeld van uw klant te creëren met Oracle Unity Customer Data Platform. U kunt klantgerichte campagnes maken met behulp van meer dan 50 vooraf opgestelde, intelligente kenmerken, zoals customer lifetime value, dagen sinds de laatste geopende e-mail, dagen sinds de laatste aankoop en nog veel meer.

Meer informatie

Piwik Pro

Integreer gegevens, begrijp klanten. Krijg meer manieren om gegevens over uw klanten te verzamelen, importeren en exporteren. Houd klantgegevens privé en veilig. Maak verbinding met andere platforms, zoals CRM's en business intelligence-tools.

Meer informatie

PRDCT

De PRDCT Customer Data Platform combineert al uw klant-, prospect- en leadgegevens op één plaats, GDPR-proof. Onze PRDCT apps ondersteunen uw klantinteracties gedurende de gehele customer journey. Het platform voegt waarde toe voor iedereen die met klantgegevens werkt, niet alleen marketing, sales en customer service

Meer informatie

ProCampagne

Consolideer alle gegevensbronnen met de CDP ProCampaign in een enkele database en krijg een consistente dataset. ProCampaign bundelt alle informatie en maakt ze in realtime beschikbaar voor alle gekoppelde systemen via flexibele interfaces.

Meer informatie

Qivos Cloud

Een (SaaS) Customer Data en Loyalty Platform dat marketeers in staat stelt om shoppers in de echte wereld te identificeren, hun gedrag te analyseren en in real time met hen in contact te komen, net zoals ze dat in de digitale wereld doen. Qivos is gevestigd in Griekenland.

Meer informatie

Raptor

Verbind al uw gegevensbronnen om een 360° Single Customer View te creëren. Raptor Services is een Software-as-a-Service bedrijf dat Personalisatie Software, Aanbevelingen en een Customer Data Platform levert, die bedrijven wereldwijd in staat stellen om persoonlijke en data gedreven klantervaringen te leveren. Raptor Services is gevestigd in Denemarken.

Meer informatie

RedEye

RedEye's AI-gedreven Marketing Automation platform, perfect voor de B2C Marketeer, stelt u in staat om gepersonaliseerde multi-channel campagnes te automatiseren. Gemiddeld realiseert u een omzetstijging van 38% binnen het eerste jaar dat u met ons samenwerkt.

Redpoint Global - rgOne

De verwachtingen van uw klanten voor hyper-gepersonaliseerde ervaringen worden elke dag hoger. Nu kunt u aan die eisen voldoen - met volledig geïntegreerde klantgegevensbronnen, zinvolle analyses van de beste aanbiedingen en perfect gesynchroniseerde campagne-orchestratiecontactpunten, allemaal met naadloze technische integratie. De resultaten? Minder interactiekosten, meer omzet, meer tevreden klanten en een meer tastbare ROI: Dit is hoe toonaangevende marketeers markten leiden. Ontdek meer over rgOne.

Meer informatie

Relay42

Het verschil tussen Relay42 en andere CDP's is dat wij geloven dat u meer nodig heeft dan alleen een manier om uw data te centraliseren. Met Relay42, kunt u uw data activeren over verschillende kanalen, leren van klantgedrag, en deze inzichten gebruiken om de customer journey te optimaliseren - en personaliseren. Relay42 is gevestigd in Nederland.

Meer informatie

Salesforce - Customer 360 Audiences CDP

Klanten zijn digital-first geworden. En marketeers moeten data-first zijn om relevant te zijn, elk moment te personaliseren en betrouwbare klantrelaties op te bouwen. En ze moeten dit allemaal doen terwijl ze inkomsten genereren en overal vandaan kunnen werken.
Dat is een grote opgave voor elke marketeer. Salesforce CDP kan u helpen het overzicht te behouden met één bron van de waarheid - met meer intelligente, bruikbare en betrouwbare gegevens binnen handbereik.

Salesforce CDP

Scal-e

Van data tot Loyalty & CX: een volledig geïntegreerd modulair Martech-platform : CDP & Digitale Marketing Hub.

Meer informatie

Simon Data

Luister, denk en spreek met uw klanten. Vanuit één gecentraliseerd platform. Unificeer, verken en onderneem actie op alle klantgegevens - ongeacht latentie, type of omvang - die gebruikmaken van uw bestaande infrastructuur. No-code doelgroepbeheer: al uw gegevens op één plek voor een meer genuanceerde en dynamische segmentatie.
Transparante identiteitsresolutie: self-service identiteitstooling voor marketeers om het aantal interacties te maximaliseren dat wordt omgezet in een bruikbare identiteit.

Meer informatie

Sitecore CDP (Boxever)

Transformeer marketinginspanningen in intelligente ervaringen die klanten werven, bedienen en behouden door Sitecore CDP te gebruiken om omnichannel klantgegevens vast te leggen, te verenigen en te activeren. Boxever is in maart 2021 overgenomen door Sitecore, de leider op het gebied van digital experience platforms.

Meer informatie

Sneeuwvlok

Het Snowflake Cloud Data Platform is een enkel, wereldwijd platform voor uw gegevens en uw essentiële workloads, met naadloze samenwerking op het gebied van gegevens. Snowflake is een volledig beheerde service die eenvoudig in gebruik is, maar een vrijwel onbeperkt aantal gelijktijdige workloads aan kan. Snowflake is uw oplossing voor datawarehousing, data lakes, data engineering, data science, ontwikkeling van datatoepassingen en het veilig delen en consumeren van gedeelde gegevens.

Meer informatie

Squeezely

Squeezely geeft u volledige controle over uw gegevens. Begin met een 360 graden klantbeeld dat in sync is met alle marketingkanalen. Met personalisatiemodule die gepersonaliseerde elementen toevoegt aan elke webpagina. Met een journey builder om real time triggers naar uw Email Service Provider (ESP) te bouwen. Squeezely is in Nederland gevestigd.

Meer informatie

Tealium

Tealium verbindt data zodat u zich kunt verbinden met uw klanten. Real-time CDP en Predictive Insights leveren relevante en vertrouwde ervaringen op basis van real-time klantgegevens.

Meer informatie

Teavaro

Teavaro's real time customer data platform (CDP) stelt merken (data controllers) in staat om duurzame data-gedreven digitale assets op te bouwen en hun marketing strategie te ontwikkelen door continue data-gedreven digitale marketing en service innovatie. Teavaro is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie

Ternair

Eenvoudige toegang tot al uw klantgegevens uit verschillende gegevensbronnen. Met Ternair kan iedereen snel, effectief en efficiënt aan de slag met marketingautomatisering. Gebruik al uw klantgegevens om data-gedreven 1-op-1 campagnes op te zetten en te automatiseren via verschillende kanalen. Ervaar de ultieme vrijheid.

Meer informatie

Terragon CDP

Terragon

Treasure Data CDP

Implementeer snel en handel op basis van datagestuurde inzichten in een mum van tijd. Treasure Data voegt klantgegevens snel toe met schema-flexibele data-input en ingebouwde query-engines die snel toegang bieden tot persistente, historische klantoverzichten. U hoeft niet langer meerdere oplossingen aan elkaar te knopen om aan uw unieke behoeften te voldoen - u hebt slechts één platform nodig om uw marketing-, service- en verkoopsystemen met elkaar te verbinden voor één uniforme klantervaring.

Meer informatie

Twilio Segment

Versterk elk team met goede data. Segment verzamelt events van uw web & mobile apps en biedt een complete data toolkit aan elk team in uw bedrijf.

Meer informatie

UniFida

Het klantgegevensplatform voor inzichtgedreven marketeers. Leg al uw online en offline gegevens vast en breng ze samen met het UniFida-klantgegevensplatform. Creëer één enkel klantbeeld waartoe uw hele marketingteam toegang heeft en lever naadloze klantervaringen.

Meer informatie

Upland BlueVenn

Upland BlueVenn is een CDP & omnichannel marketing platform om klantbetrokkenheid te stimuleren. Verenig elke klantinteractie om gepersonaliseerde, omnichannel ervaringen te leveren die de klantbetrokkenheid en de levenslange waarde verhogen.

Meer informatie

Vemt

De VEMT Customer Data Platform (CDP) creëert een verenigde bron van gedrags klantgegevens. Het verzamelt en verenigt data van al uw bronnen, onafhankelijk van de datastructuur of identificator (e-mail, cookie, enz.). VEMT's CDP centraliseert, verwerkt en verrijkt data zodat u inzichten kunt verzamelen en gebruiken voor personalisatie, segmentatie, beloningen, coupons, aanbevelingen, analyses, campagnes, en andere data-gerelateerde zakelijke behoeften. VEMT is een handelsnaam van Bridgetools en is in Nederland gevestigd.

Meer informatie

WanneerWaaromHoe

Whenwhyhow is een baanbrekend nieuw type Behavioral Customer Data Platform (CDP) gericht op customer-mindset analytics en actionable AI op basis van #digitalempathy om loyaliteit te verbeteren, churn te verminderen en LTCV te stimuleren. WhenWhyHow is gevestigd in Spanje.

Meer informatie

Wit Konijn

Laat uw bedrijf groeien met de meest complete software. White Rabbit is een alles-in-één cloud platform dat alle tools levert die nodig zijn om uw bedrijf te beheren. Het houdt niet alleen bij, maar beheert ook klantenactiviteiten, interne communicatie, teamprojecten, campagneontwerp, resultatenanalyse en het delen en archiveren van nuttig werkmateriaal. Dit alles in één platform.

Meer informatie

XtremePush

Xtremepush is een wereldwijd Multi-Channel Experience en Engagement Marketing Platform. We stellen honderden toonaangevende enterprisemerken in staat om betrokkenheid te vergroten en omzet te verhogen. XtremePush is gevestigd in Ierland.

Meer informatie

Zeotap

Ontwikkelaar van een customer intelligence-platform dat is ontworpen om bedrijven te helpen hun klanten beter te begrijpen en gedrag te voorspellen. Het platform van het bedrijf voldoet aan de GDPR-normen voor enterprise data privacy en security en bevat onafhankelijke, geïntegreerde modules waaronder unificatie van klantgegevens, identiteitsresolutie, verrijking, analyse en modellering en activering naar meerdere partners in het marketingecosysteem, zodat merken kunnen bouwen op een kern van first-party data om nieuwe klanten te winnen en hun loyale basis te laten groeien en te investeren in zinvolle ervaringen.

Meer informatie

Echt inzicht in CDP's op basis van meerdere selectieprojecten

Adapt Clear Value heeft 7 jaar hands-on ervaring in het selecteren en implementeren van CDP's voor verschillende klanten in Europa. We hebben ervaring in het definiëren van relevante vereisten voor onze klanten, gebaseerd op hun ambities en doelstellingen. En we zijn realistisch: veel van onze klanten vertrouwen op ons om de CDP te selecteren die het beste past bij hun ambities. Dat betekent dat we niet de CDP met de meeste functionaliteit selecteren als dat niet nodig is. Een betaalbare CDP die geschikt is voor zijn doel en schaalbaar als dat nodig is.

Even belangrijk voor onze cliënten is dat wij een goed inzicht hebben in de CDP-oplossingen die in Europa beschikbaar zijn. Wij beschikken over een uitgebreide bibliotheek van documenten en notities over CDP-oplossingen die wij kunnen vergelijken met de informatie die CDP-leveranciers zelf delen via hun kanalen en via het CDP Institute, Gartner, Forrecter en andere organisaties.

Het voordeel voor u als bedrijf is, dat wij onze ervaring met CDP-leveranciers en hun staat van dienst in de ogen van hun klanten kunnen toevoegen om u te helpen de juiste CDP-leverancier voor uw bedrijf te kiezen. Hieronder vindt u een subset van CDP's die in Europa beschikbaar zijn. Maar neem contact met ons op als de CDP die u overweegt hier niet wordt vermeld.

Onze onafhankelijkheid garandeert de selectie van de beste CDP voor u

Wat belangrijk is voor al onze klanten is dat wij software agnostisch of platform onafhankelijk zijn. Dat betekent dat wij geen partnerschappen hebben met CDP-leveranciers en dus de beste CDP-oplossing voor uw bedrijf kunnen selecteren, op basis van uw vereisten.

Het voordeel voor u als bedrijf is, dat wij onze ervaring met CDP-leveranciers en hun staat van dienst in de ogen van hun klanten kunnen toevoegen om u te helpen de juiste CDP-leverancier voor uw bedrijf te kiezen. Hieronder vindt u een subset van CDP's die in Europa beschikbaar zijn. Maar neem contact met ons op als de CDP die u overweegt hier niet wordt vermeld.

Wat is een CDP?

Maakt u zich geen zorgen als u niet bekend bent met CDP's. Of wat het verschil is tussen een CDP en een CRM, DWH, Data Lakehouse, MDM, DMP, CJO of MA oplossing. Klik hier en kom erachter. Of neem contact met ons op en wij leggen het u in eenvoudige bewoordingen uit.

Wat is een CDP?