Ervaren, onafhankelijke partner CRM selecties

Adapt Clear Value is een ervaren, onafhankelijke partner in het selecteren van de best passende CRM oplossing voor elk individueel bedrijf. Wij hebben regelmatig contact met de belangrijkste CRM leveranciers met een Europese aanwezigheid en met klanten van CRM leveranciers. Dit doen we om er zeker van te zijn dat we een compleet en correct beeld hebben per vendor.

Hieronder vindt u de meest courante CRM-oplossingen die in Europa aanwezig zijn, gaande van CRM-oplossingen voor kleine bedrijven en specifieke marktniches tot grotere CRM-systemen voor marketing, verkoop en dienstverlening en CRM-systemen die marketing automation (MA)-functionaliteit omvatten. Dit is de meest actuele selectie van CRM-oplossingen. Tijdens elk selectieproces werken we onze informatie bij en controleren we of er relevante oplossingen zijn die op uw longlist of shortlist zouden moeten staan. Neem contact met ons op als u vragen heeft over een CRM-oplossing die hier niet wordt genoemd:

Overzicht CRM-oplossingen

Filter:
Industrie: Alles
  • Alles
Bedrijf: Alles
  • Alles

Kom in actie!

Act! CRM stelt kleine bedrijven in staat om klantrelaties en leads op te bouwen en te beheren, zodat u uw pijplijn van nieuwe, herhaalde en doorverwezen klanten altijd onder controle hebt. Met CRM, verkoop- en marketingautomatisering in één biedt Act! u alles wat u nodig hebt voor tevreden klanten, meer omzet en minder stress.

Meer informatie

ActiveCampaign

Groei stimuleren met automatisering van klantervaringen. ActiveCampaign biedt u de e-mailmarketing-, marketingautomatiserings- en CRM-hulpmiddelen die u nodig hebt om ongelooflijke klantervaringen te creëren.

ActiveCampaign

Affiniteit

Affinity is het CRM dat is gebouwd voor relatiegedreven bedrijfstakken. Affinity maakt gebruik van relatie-intelligentie en stelt teams in staat hun netwerk te benutten en hun volgende grote kans te vinden. Affinity zorgt er ook voor dat teams hun relaties beter kunnen beheren door de invoer van gegevens te automatiseren, nooit meer te verzuimen belangrijke contacten te leggen en warme introducties te ontsluiten bij belangrijke besluitvormers.

Meer informatie

Agile CRM

Verkopen en vermarkten zoals de Fortune 500. Verkoopondersteuning + Marketing automatisering + Klantenservice.

Agile CRM

Apptivo CRM

Toen we Apptivo in 2009 voor het eerst lanceerden, was onze missie om een betaalbare en eenvoudig te gebruiken oplossing te zijn voor kleine bedrijven om samen te werken met klanten en partners. Onze toonaangevende oplossing is aanzienlijk gegroeid in deze tijd en zo ook onze klanten. Meer dan 150.000 bedrijven in 194 landen vertrouwen nu op Apptivo voor hun CRM Software, Project Management, Facturatie en communicatie behoeften.

Apptivo CRM

Koper CRM

Copper is niet zomaar een CRM. We hebben het van de grond af opgebouwd om u te helpen duurzame relaties met uw klanten op te bouwen. We wilden af van logge databases met legioenen aangepaste velden, dus hebben we de CRM-software opnieuw ontworpen om een doelgerichte samenwerking mogelijk te maken tussen u en de mensen die het belangrijkst zijn voor uw bedrijf.

Koper CRM

Creatio

Gripp CRM

Met Gripp heb je een integraal overzicht van al je klanten, leads en relaties. Overal en altijd. Alle adressen, gemaakte afspraken, communicatiegeschiedens online en op één plek. Wel zo gemakkelijk!

Gripp CRM

Hubspot CRM

HubSpot CRM is gratis en zal dat altijd blijven. Beheer tot 1.000.000 contacten, gebruikers en opslag gratis, zonder vervaldatum.

Hubspot CRM

Insightly CRM

Klanten willen tegenwoordig relaties, geen transacties. Als klanten zich slecht behandeld voelen, zullen ze u verlaten. Insightly geeft u alles wat u nodig hebt om een compleet beeld van uw klanten op te bouwen tijdens de gehele koopervaring, en precies te leveren wat ze willen - van het eerste "hallo" tot de levering en verder.

Inzichtelijk

Keap

Keap is een eenvoudige verkoop- en marketingautomatiseringssoftware + CRM voor kleine bedrijven. Integreer eenvoudig tools om betalingen, planningen, landingspagina's en nog veel meer te vereenvoudigen. Keap's verkoop en marketing automatiseringen werken samen met uw bedrijf om de verkoop te laten groeien en tijd te besparen.

Keap CRM

Minder irritante CRM

Best voor onafhankelijke agenten en agentschappen - Less Annoying CRM is een eenvoudige CRM gebouwd vanaf de grond af voor kleine bedrijven. Beheer uw contacten, leads, notities, agenda, to-do's en meer, allemaal vanuit één eenvoudige web app. Ons product is gebaseerd op drie kernprincipes: eenvoud, betaalbaarheid en een uitstekende klantenservice.

Microsoft Dynamics CRM

Met Dynamics 365 krijgt u CRM-software die werkt als een aanpasbare, flexibele oplossing die is ontworpen om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen. Kies een stand-alone applicatie om te voldoen aan de behoeften van een specifieke branche, of gebruik meerdere CRM-tools die samenwerken als een krachtige geïntegreerde oplossing).

Microsoft Dynamics CRM

Maandag

monday.com, een online CRM-software, is een oplossing voor klantenrelatiebeheer met een veilige en betrouwbare omgeving voor klantgegevens en privacy. Het gebruiksgemak betekent een soepele on-boarding en snelle adoptie voor uw team. Beheer klantrelaties op uw manier met effectieve automatiseringen, integraties, dashboards, aanpasbare workflow en meerdere gegevensweergaven. Bied de beste service en ervaring aan uw klanten met een eenvoudige, maar krachtige software.

Meer informatie

Nimble

Nimble is de eenvoudige, slimme CRM voor Office 365 & G Suite die voor u werkt door automatisch uw contactpersonen, communicatiegeschiedenissen, e-mailinboxen en agenda-afspraken te combineren met meer dan 250 SaaS-bedrijfsapp-contactpersonen en sociale-mediaconnecties (inclusief Linkedin, Twitter, Facebook) in één verenigde team relationship manager.

Nimble

Pegasystems

Pega levert innovatieve software die zakelijke complexiteit verplettert. Van het maximaliseren van customer lifetime value tot het stroomlijnen van service tot het stimuleren van efficiency, wij helpen 's werelds grootste merken om problemen snel op te lossen en te transformeren voor morgen. Pega klanten nemen betere beslissingen en krijgen werk gedaan met real-time AI en intelligente automatisering.

Meer informatie

Pipedrive

Pipedrive is een online tool voor klantenrelatiebeheer. Met meer dan 95.000 betalende klanten in 179 landen worden verkoopteams aangetrokken door het eenvoudige maar krachtige ontwerp van ons cloudgebaseerde CRM dat gebruiksvriendelijkheid boven alles stelt. Bij het gebruik van Pipedrive valt er niets tussen de regels door, waardoor uw team minder tijd hoeft te besteden aan archiveren en meer tijd kan besteden aan verkopen met een online CRM dat zowel krachtig als flexibel is.

Pipeliner

Pipeliner vindt CRM opnieuw uit en leidt de markt met innovaties om de uitdagingen van dit digitale tijdperk aan te gaan.

Meer informatie

Echt eenvoudige systemen

Het krachtige CRM-systeem voor kleine bedrijven. Bouw langdurige relaties op, bespaar tijd en realiseer meer omzet met de eenvoudige CRM-software die is ontworpen voor groeiende teams die B2B werken.

Echt eenvoudige systemen

Salesforce

Beheer en verbeter de relaties die u onderhoudt met uw klanten, prospects en partners vanuit één centraal platform.

Sharpspring CRM

Alles-in-één platform voor omzetgroei. Stimuleer de groei van uw organisatie en bedrijf met SharpSpring's end-to-end sales, marketing automation en CRM functies in één enkel Revenue Growth Platform. Genereer leads, Verhoog verkoop & omzet, Optimaliseer marketing & sales funnels.

Sharpspring

Vereenvoudig

Alles in één stroom: van CRM tot Verkoop, Projectbeheer, Tijdregistratie, Planning en Facturatie.

Vereenvoudig

SugarCRM

Superoffice CRM

Succesvolle bedrijven hebben hetzelfde doel - meer omzet en groei realiseren. Om deze doelen te bereiken, gebruiken ze elke klantrelatie als een nieuwe kans. Met SuperOffice CRM zet u uw prospect- en klantgegevens om in concrete acties en bereikt u uw doelen. SuperOffice CRM geeft uw medewerkers direct toegang tot alle klantgerelateerde informatie door klantgegevens te koppelen en workflows te optimaliseren. Op basis hiervan bouwen zij sterke relaties op en kunnen zij gericht actie ondernemen om de omzet te verhogen.

Superoffice CRM

Stam CRM

Een alles-in-één CRM platform gebaseerd op een unieke architectuur. Hierdoor kunnen bedrijven in real time samenwerken, standaardmodules in een paar klikken aanpassen en zelfs eigen modules creëren, zonder ook maar één regel code. Profiteer van een state-of-the-art CRM-oplossing voor een lage prijs.

Stam CRM

Vtiger CRM

Vtiger One is een alles-in-één CRM-oplossing die zich richt op het eenvoudig maken van het werken tussen apps. Vtiger geeft gebruikers een live 360-graden beeld van hun klanten, zonder dat integratie nodig is. Helpt marketing-, verkoop- en supportteams om betrokkenheid te vergroten, meer deals binnen te halen en merkloyaliteit te bevorderen

Vtiger CRM

Zapier voor CRM's

Geen CRM platform maar een connector voor CRM systemen. Automatiseer processen zonder een ontwikkelaar. Workflow automatisering voor grote en kleine teams. Automatisering gebouwd om te schalen.

Zapier voor CRM's

Zoho

ZOHO is een complete, end-to-end, volledig aanpasbare CRM-oplossing voor groeiende bedrijven en ondernemingen. Run uw bedrijf met 45+ geïntegreerde applicaties. Beheer, verbind en automatiseer bedrijfsprocessen binnen uw organisatie.

Zoho CRM