Grote inzichten door slimme analyses, machinaal leren en AI

Adapt Clear Value is een pionier in het combineren van traditionele klantgegevens met big data: webdata, social data en meer. Bewerkt in de cloud, met de nieuwste tools en door echte data scientists. We vertalen big data naar bruikbare klantinzichten en metrics die we vervolgens kunnen integreren in het besluitvormingsproces van Marketing, Sales, product management en format management: betere keuzes met minder risico.

Data scientists leveren grote inzichten en betere klantcijfers

Data scientists zijn analisten die waardevolle inzichten halen uit grote hoeveelheden data: zowel gestructureerde data als ongestructureerde data (clickstream data, social media data, call center data en meer bronnen). De kunst is niet om de big data op te slaan: de cloud is bereidwillig en de kosten zijn beheersbaar. De kunst ligt in het vinden van waardevolle informatie.

Door de enorme hoeveelheid gegevens duren analyses te lang of ontstaan er andere problemen. Je loopt tegen de grenzen van traditionele software en hardware aan. Bovendien is het moeilijk om bij het analyseren het overzicht te bewaren: dat is voor veel bedrijven het echte probleem. Een data scientist heeft kennis van de business, van statistiek, heeft programmeerervaring en laat zich niet misleiden door gegevens die er niet toe doen.

Adapt Clear Value biedt ondersteuning op het gebied van data science: zowel op afstand als op locatie.

Een Analytics tool of een Analytics Expert?

Betrouwbare, eenduidige klantgegevens vormen de basis, maar: hoe maakt u er insigjts van om uw bedrijf succesvol te sturen? Dat hangt ervan af. Neem contact met ons op, vertel ons waar u naar op zoek bent en laat ons onze ervaring met u delen.

Neem contact op met
Adapt Clear Value team