Nieuwe oplossingen voor gegevensbeheer, analyses, dashboarding en campagnevoering

New Solutions zijn oplossingen die u helpen uw ambities en doelstellingen te realiseren met behulp van klantgegevens. Adapt Clear Value heeft de expertise en ervaring om ofwel deze oplossingen voor u te creëren (analyses, rapportages, dashboards, loyaliteitsconcepten) of een MarTech oplossing te selecteren die het beste aansluit bij uw plannen en maturiteit op dit gebied.

Adapt Clear Value ondersteunt u bij het selecteren, implementeren en te gelde maken van MarTech oplossingen zoals:

  • Customer Data Platforms (CDP's)
  • CRM-oplossingen (Customer Relationship Management)
  • Marketingautomatiseringsoplossingen (MA)

En met ervaring in het ontwikkelen van klantenbindingsconcepten voor diverse toonaangevende retailers en merken kunnen wij u ook ondersteunen bij het ontwikkelen van een verbinding met ontbrekende klantgegevens die waardevol is voor zowel uw klanten als uw team.

Ons grote voordeel, volgens onze klanten, is dat we zowel software- als vendor agnostisch zijn. Onafhankelijk.

Wij volgen voortdurend de markttrends en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van klantengegevensbeheer, verbetering van de klantervaring, optimalisering van de klantwaarde en digitale transitie.

Wij zijn kritisch op dit punt: wij kijken en luisteren niet alleen naar wat de verkopers van nieuwe concepten en oplossingen zeggen; wij kijken en luisteren ook naar de aantoonbare ervaring van de verkopers en wat hun klanten van de oplossing vinden. Met andere woorden, we kijken niet alleen naar het marketingverhaal; we beoordelen ook hun track record.

Wij hebben geen partnerschappen met softwareleveranciers. Dit betekent dat wij vrij de oplossing, leverancier of partner kunnen kiezen die het beste bij uw behoeften en eisen past. En het betekent dat er geen verborgen kosten zijn in de vergoedingen voor een softwareoplossing of kickback fees die partners vragen aan softwarepartners. Wij doen daar bewust niet aan mee: onze onafhankelijkheid is ons meer waard.

Welke oplossing zal u helpen?

Wat hebt u nodig om beter gebruik te maken van uw klantgegevens? Een 360 graden klantbeeld? Betere inzichten? Gepersonaliseerde marketing campagne oplossingen?

Contacteer ons vandaag

Bel, mail of bericht ons voor meer informatie.

Neem contact op met