mParticle haalt $150 miljoen Serie E op om teams te helpen de tijd tot datawaarde te versnellen

New York - 5 oktober, 2021 | mParticle kondigt aan dat het $150 miljoen heeft opgehaald in Series E-financiering, geleid door Permira's groeifonds dat toonaangevende tech-enabled en digitale bedrijven ondersteunt. De financiering zal mParticle's voortdurende wereldwijde go-to-market expansie ondersteunen, evenals aanzienlijke R&D-investeringen nu de vraag naar infrastructuur voor klantgegevens blijft versnellen. Met deze ronde zal Daniel Brenhouse, Principal bij Permira, toetreden tot de Raad van Bestuur van mParticle.

Het creëren van echt aanpasbare, privacyvriendelijke digitale ervaringen wordt een universeel merkmandaat, maar bedrijven worstelen met verschillende uitdagingen op het gebied van klantgegevens die succes in de weg staan. Het oplossen van problemen op het gebied van datakwaliteit, -governance en -connectiviteit is een eerste vereiste om ervoor te zorgen dat digitale ervaringen relevant en gepersonaliseerd zijn, en voldoen aan de privacyregels.

mParticle stelt bedrijven in staat om de immense groei van datavolumes van en naar bronnen, systemen, API's en applicaties eenvoudig te beheren. Met behulp van een enkele API, kunnen ontwikkelaars, product managers en marketeers klantgegevens beheren gedurende de gehele product- en klantlevenscyclus, terwijl ook uitdagingen zoals datakwaliteit en governance worden aangepakt. Daarnaast versnelt mParticle de time-to-value realisatie door het faciliteren van real-time synchronisatie van klantgegevens met meer dan 300 analytische en marketing API's.

Bron: mParticle 

Terug naar het overzicht

Contacteer ons vandaag

Bel, mail of bericht ons voor meer informatie.

Neem contact op met