We nemen mensen aan!

Adapt Clear Value groeit. Er is veel vraag naar onze ervaring en expertise. En daarom zijn we op zoek naar nieuwe customer obsessed specialisten om ons team te versterken. Klantstrategen, platform implementatie specialisten, project managers, CDP succes consultants en Customer Data Analisten. Bekijk hieronder onze carrièremogelijkheden en neem contact met ons op als je ons snelgroeiende team wilt komen versterken!

Carrièremogelijkheid - CDP Strategy Consultant

Uitdagende projecten - Uitstekende arbeidsvoorwaarden - Optie op aandelencertificaten -
Een leven lang leren en groeien - Een informele werksfeer - Aandacht voor het evenwicht tussen werk en privéleven

Kijk eens naar jezelf:

- Je bent een optimist en vindingrijk
- Je bent een pionier met een track record
- Je bent klant obsessief en niet snel tevreden

Kom met ons zaken veranderen. Niet via de gebaande paden, maar anders. Zet je talent in om de klanten van Adapt Clear Value echt klantgericht te maken: qua werkwijze, vaardigheden en cultuur. Doe de projecten die de toekomst van onze klanten vormgeven, met een enthousiast team van collega's. En met de beste MarTech oplossingen als tools.

Lees verder

Carrièremogelijkheid - CDP Success Manager

Adapt Clear Value is het bedrijf voor klantintegratie. Wij ondersteunen zowel kleine en middelgrote bedrijven als grotere ondernemingen bij het verbeteren van klantinzicht met behulp van (big) data in datamanagementplatforms, en bij het maximaliseren van het gebruik van deze verenigde klantinzichten om de business te stimuleren.

Nadat wij onze klanten hebben ondersteund bij het bepalen van de klantstrategie, de datastrategie en de selectie van de CDP met de beste match, begeleiden wij hen bij het commerciële gebruik van de nieuwe CDP. Dit is de expertise van de CDP Success Manager.

Lees verder

Geïnteresseerd maar geen vacature?

Als u niet de juiste carrièremogelijkheid kunt vinden, maar als u klant (data) geobsedeerd bent en heldere ideeën en ervaring hebt in datastrategie, in data gerelateerde software oplossingen (CDP, MDP, DWH, CRM, MA, CJO) of in data analytics, dan: neem contact met ons op en vertel ons uw plannen! We groeien en staan open voor nieuwe experts!

Neem contact op met
Adapt Clear Value team