Adapt voegt toonaangevende klantstrategie- en CDP-specialist Clear Value toe aan haar dienstverlening

Per 1 januari 2022 is Clear Value onderdeel geworden van Adapt Group en gaat verder als het onafhankelijke label Adapt Clear Value. Daarmee is Adapt Clear Value de vierde Adapt-organisatie naast de labels Analytics, Innovation en Up.

Frans Melenhorst, directeur van Clear Value: "Na in 2021 op een aantal projecten succesvol en plezierig te hebben samengewerkt met Adapt Analytics, ben ik ontzettend blij dat we nu onderdeel zijn van de Adapt groep. Voor Clear Value zie ik een enorm potentieel en vraag naar onze diensten en oplossingen en deze nieuwe samenwerking zorgt ervoor dat we nog beter gebruik kunnen maken van dit marktpotentieel. Naast de synergievoordelen en het enorme versterkende effect van de verschillende Adapt labels, zie ik veel overeenkomsten op het gebied van bedrijfscultuur, de manier van werken en de focus op kwaliteit en klantgerichtheid."

Clemens Huis in 't Veld, mede-oprichter van Adapt: "Bij Adapt zijn we erg blij met deze samenwerking. Organisaties helpen excelleren op cruciale thema's als data, strategie, marketing en scaling is wat wij doen. Clear Value past als specialist precies binnen deze propositie met interessante verbindingen op het gebied van data met Adapt Analytics en op het gebied van strategie en klantgerichte business development met Adapt Innovation. Ik verwacht dat we door deze stap en de sterke marktpositie van onze labels nog meer klanten kunnen bedienen met belangrijke projecten."

Focus van aanpassen Duidelijke waarde

De behoefte van veel bedrijven aan een betrouwbaar en eenduidig klantbeeld is groot en neemt alleen maar toe door de groei van zowel concurrentie als data. Maar ook de behoefte aan een praktisch plan dat ervoor zorgt dat gegevens op een intelligente en ethische manier worden gebruikt, zonder over te slaan in kosten en de benodigde specialisten. Adapt Clear Value zal zich richten op het uitbreiden van de ondersteuning voor bedrijven met beperkte ervaring op dit gebied en met gefragmenteerde opslag van klantgegevens, die merken dat sturen op betrouwbare klantgegevens een voorwaarde is geworden voor groei en continuïteit.

Over Adapt Group

Adapt is een groep organisaties die allemaal hun eigen kennis en expertise inzetten om hun klanten en medewerkers te helpen excelleren en zich voortdurend aan te passen. Samen met de organisaties Adapt Analytics, Adapt Innovation en Adapt Up vormen wij Adapt. We delen dezelfde waarden en ondersteunen elkaar. Samen vormen we de organisatie van de toekomst.

Over Clear Value

Clear Value is The Customer Integration Company. Het ondersteunt bedrijven bij het opbouwen van twee vaardigheden: enerzijds het creëren van betrouwbare klantinzichten en metrieken op basis van (big) data en anderzijds het op een flexibele manier vertalen hiervan naar omnichannel marketing, naar betere klantprocessen en naar groei in omzet, klantbetrokkenheid en klantloyaliteit. Clear Value is dé CDP-expert in Nederland en de ervaren Europese partner van het Amerikaanse CDP Institute. Als onafhankelijke en ervaren CDP-specialist selecteren wij voor elke klant de juiste softwareoplossing op basis van een heldere klantstrategie, waarna elke klant wordt ondersteund bij de implementatie en het gebruik van de nieuwe oplossing. Clear Value zet hiervoor ervaren programma- en projectmanagers in, naast ervaren implementatiespecialisten en data-analisten.

Terug naar het overzicht

Contacteer ons vandaag

Bel, mail of bericht ons voor meer informatie.

Neem contact op met