Het bedrijf voor klantenintegratie

Adapt Clear Value is een in Nederland gevestigd bedrijf. Wij helpen onze klanten om 2 vaardigheden op te bouwen: (1) uw klanten te begrijpen op basis van (big) data, en (2) deze nieuwe klantkennis te gebruiken om uw unieke merk- en klantprocessen 24/7 te verbeteren, te veranderen en te laten groeien. Wij helpen u om uw klant als het ware binnen te laten dringen in de haarvaten van Marketing, Sales, Operations, Productontwikkeling en Management. Wij integreren nieuwe klantinzichten in uw bedrijfsstrategie, processen, metrieken en in de onderliggende systemen. Inzichten op basis van klantgegevens stellen u in staat tekortkomingen in uw propositie aan te wijzen en verbeterpunten te vinden in de customer journey. En om op basis van deze feiten te handelen voordat uw klanten overwegen om hun zaken elders te gaan doen. Geïntegreerde klantinzichten helpen u om snel te detecteren en aan te passen en te blijven groeien. Wij zijn specialisten op dit gebied: daarom zijn wij The Customer Integration Company.

Wat wij geloven

Integriteit en onafhankelijkheid bouwen de beste bedrijven op

Wij geloven dat je als bedrijf groeit als je altijd denkt en prioriteert vanuit het perspectief van de klant; niet vanuit een tool of techniek. En dat je de meeste klanten behoudt als je op belangrijke momenten aan hun verwachtingen voldoet en deze overtreft. Dat je klantverwachtingen alleen kunt overtreffen als je je (gewenste) klanten echt begrijpt. En dat klantdata, zowel small als big data, daarvoor een onmisbare basis zijn.

Wat ons drijft

Onze klanten

Doe met ons mee!

Adapt Clear Value groeit, dus we zijn voortdurend op zoek naar ervaren klantstrategen, klantmarketeers en klantdata-analisten. Bekijk onze vacatures of stuur ons een bericht.

Carrières
Adapt Clear Value team